Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rose Hip Hill Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de cazare in agropensiune
200 lei
Brand
Rose Hip Hill
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bine ati venit la Agropensiunea Rose Hip Hill
Agropensiunea Rose Hip Hill s-a nascut din pasiunea proprietarilor pentru natura si pentru viata traditionala. Asezata intr-un loc extrem de frumos, retras si linistit - in apropierea padurii si a unui parau, agropensiunea Rose Hip Hill se afla in Valea Tarnei, comuna Sinteu, intre Alesd si Zalau, oferind oaspetilor sai posibilitatea de a vizita dealurile, padurile, cascadele si pesterile frumoase ale Bihorului.
La o scurta abatere de la drumul principal, totusi destul de departe, cat sa nu vezi, nici sa nu auzi ce se intampla in lumea larga. Agropensiunea este gazduita de o constructie noua, o casa verde pe un deal verde, contopindu-se cu natura, totusi conceputa si amenajata cat se poate de confortabil. Nici prea mare, nici prea mica pentru ca, impreuna cu cei mai apropiati si cei mai dragi prieteni sau rudenii, sa poti petrece un sfarsit de saptamana minunat, sau sa sarbatoresti un eveniment important. Iarna langa semineu, vara pe terasa indundata de soare, poti petrece un moment idilic, intim, linistit si netulburat. Daca afara bantuie uraganul, te poti adaposti in sauna, dar daca arsita de la oras te-a manat aici, iti poti balabani picioarele in apa rece de izvor. Padurea, paraul te ademenesc la o plimbare placuta, dar daca mireasma de lavanda te-a ametit, stai si te odihneste, fiindca munca, forfota continua si alergatura gasesti oriunde. Tihna, pace, binecuvantare si bunavointa ca aici, in putine locuri vei gasi.
Agropensiunea Rose Hip Hill ofera oaspetilor sai cazare in 2 camere (a cate 4 locuri), o suita (2 locuri in camera principala si 4 locuri in camera secundara) si mansarda (6 locuri). Fiecare camera are un decor special si baie proprie.
Asteptam turistii cu o gama larga de activitati, printre care o tiroliana dubla de 50 m, un tobogan cu apa, trambulina, teren de fotbal si de volei, minipark de aventura, disponibile la ferma, la o scurta plimbare de la pensiune. Oaspetii au posibilitatea sa participe la activitatile fermei, precum mulsul caprelor, pregatirea cascavalului, cules de fructe, cules de lavanda. Atat adultii, cat si copiii se pot bucura de animalele de casa (pisici, caini) si de animalele de la ferma (capre, iepuri, gaini).
Echipa Rose Hip Hill va poate organiza mese cu bucate traditionale, la cerere, pentru toata durata sederii. Oaspetii agropensiunii Rose Hip Hill au acces la o bucatarie complet utilata, gratar, ciaun, o terasa spatioasa si loc pentru foc de tabara.
Va multumim pentru interes si va asteptam cu drag!
Din Gura in Gura
Alte Produse